Så kan du bidra mer till välgörenhet

Det har varit ganska tyst från min sida de senaste månaderna och det beror på att jag har ägnat mig åt en hel del välgörenhet och försökt komma på tips till andra som vill bidra. I sommar har jag både skänkt saker och kläder till olika välgörenhetsorganisationer. Jag har också sålt saker på loppis och sedan skänkt pengarna jag fick in eftersom det inte är alla organisationer som tar emot saker, så då är det en smart idé att själv samla in pengarna först för att bidra med dem istället. Det finns många saker man kan göra i sin vardag för att spara en liten slant som sedan kan göra gott för någon annan. Du kan bland annat handla mer bildelar på nätet eftersom att det ofta är billigare än hos en fysisk återförsäljare. Då kan du skänka pengarna som blir över till välgörenhet istället!

Dina gamla kläder kan göra nytta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *